Değerli dostum ve meslektaşım Adnan Karaer'e bilişim ve kalite yöneticiliği alanındaki tecrübelerini birleştirerek hazırladığı bu forum için öncelikle teşekkür etmek isterim. Özel sektörde çeşitli firmalarda Kalite Yöneticiliği yaptığım yıllarda tanıdığım 'KALİTE'li dostum Adnan Karaer'in 'KALİTE'li bir forum kurması beni sevindirdi. Yanlızca Kalite Yönetimi alanında değil tüm Yönetim Organizasyon sahalarında bir yardımlaşma, kaynak paylaşımı, iletişim olanağı sağlayacağına inandığın foruma tüm kaliteli yaşam hedefleyenlerinin katkısı olacağını umut ediyorum.
Kalite ve Kalite anlayışı zaten işletmelerin tüm faaliyet sahalarını kapsadığı gibi hayatın içindeki ilişkilerimizden yaşam tarzımıza kadar varan tüm süreçlerin bütününde yokmudur ..Hayatın içinde olan herşeyde kalite olduğu için bu forumda da hayatın içinde olan herşeyin olacağı varsayımıyla oldukça zengin konu içeriği olacağına inanıyorum. Güzel dostluklar ve paylaşımlarla kişisel zenginliğimizi artırmaya yönelik kullanacağımız bu araca katkıda bulunan herkese teşekkürler.